Skip to main content

Kruthare är en väletablerad Målerifirma Täby. Med över 30 års erfarenhet i branschen och hundratals nöjda kunder är de ett av de mest eftertraktade Måleriföretagen i staden. Deras team består av kunniga målare som specialiserar sig på alla typer av tjänster, inklusive interiör- och exteriörmålning, tapetsering, färgning, lackering och mycket mer.

Kruthare har betjänat kunder från Täby i många år nu. De tillhandahåller målningstjänster av högsta kvalitet som inkluderar både bostads- och kommersiella målningsprojekt. Från enkla till komplexa Måleriarbeten har Kruthare stor erfarenhet av att leverera enastående resultat varje gång. De använder förstklassiga verktyg och material för att se till att varje jobb görs rätt första gången.

Deras målningstjänster omfattar inre och yttre målningsarbeten på väggar och tak samt målningsarbeten på trä- och metallarbeten. Förutom dessa grundläggande målningsarbeten erbjuder deras specialister även andra specialiserade tjänster som spraymålning, installation eller borttagning av tapetsering, färgning, lackering med mera. Oavsett om du behöver måla ditt hem eller din kontorsbyggnad eller få några möbler färgade eller lackerade – Kruthare har den perfekta lösningen för dig!

Kruthare är din målerifirma Täby

Teamet på Kruthare förstår att olika typer av Måleriarbeten kräver olika nivåer av expertis för att få det gjort på rätt sätt. Därför är alla deras målare högutbildade proffs med omfattande erfarenhet av att måla alla typer av ytor – från betongväggar till möbelstycken i trä – så du kan vara säker på att ditt projekt kommer att slutföras effektivt med fantastiska resultat.

Kruthare tillhandahåller kostnadsfria offerter för alla sina Måleritjänster så att du kan planera din budget i enlighet med detta utan några överraskningar på vägen. Med deras snabba handläggningstider och rimliga priser kan du vara säker på att ditt målningsprojekt kommer att slutföras snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller serviceexcellens. Dessutom erbjuder de en utmärkt kundserviceupplevelse så att oavsett vilken typ av frågor du har så hittar de alltid en lösning som uppfyller dina förväntningar!

Så om du letar efter ett professionellt Måleriföretag i närheten av Täby så leta inte längre än Kruthare – de är det perfekta valet när det kommer till heltäckande Målerilösningar! Kolla in deras hemsida idag där du hittar detaljerad information om deras tjänster samt kontaktuppgifter om du vill komma igång med ditt nästa Måleriprojekt!